Spring til indhold

Udvikling af hjemmeside
for Konkret Kultur

Konkret Kultur er en enkeltmandsvirksomhed drevet af Lill Hennschen, der igangsætter og udvikler kulturprojekter, og jeg blev hyret til at lave en hjemmeside, der skal fungere som portfolio for virksomhedens cases med information om, hvilke ydelser, der tilbydes. Inden jeg gik i gang med arbejdet, forelå en simpel wordpress-forside med logo og billeder, men der var brug for at få et mere professionelt udtryk samt at oprette menuer, undersider og links internt og eksternt.

Forside

Forsiden har en simpel menu, med undermenuer, der linker til de forskellige ydelser. Ydelserne er desuden kort beskrevet på forsiden i tre overordnede overskrifter, der linker til undersider, så den besøgende hurtigt kan få sig et nemt overblik. Endelig er der en sidefod med logoer og eksterne links til alle samarbejdspartnere.

Design og undersider

Designet er holdt med få farver og enkelte kunstneriske elementer udviklet af Lill Hennschen, der løber som en rød tråd gennem hele hjemmesiden. Skrifttypen er en elegant serif-font for at understrege det kulturelle tema. På hver af undersiderne med beskrivelse af ydelser linkes til kontakt-siden, så den besøgende aldrig er i tvivl om, hvordan man kan komme videre i forløbet.

Se hele hjemmesiden på www.konkretkultur.dk

Skal jeg også designe din hjemmeside? Kontakt mig for en uforpligtende samtale.